Som Hund og Katt: Kittys hevn – (Film) Norske Trailer

Kitty Galore, tidligere agent for kattespionorganisasjonen MEOWS, har havnet på ville veier og klekket ut en djevelsk plan. Den skal ikke bare få hundefiendene hennes på plass, men også beseire de tidligere kattevennene og gjøre hele verden til hennes kattestativ. Stilt overfor sin hittil større trussel må katter og hunder samarbeide for første gang i historien.

Denne umake alliansen skal redde dem selv – og menneskene – i “Som hund og katt: Kittys hevn”, en komedie i 3D som blander vanlig film med topp moderne dukketeknikk og dataanimasjon.Det er på tide å la pelsen slå gnister.
Warner Bros. Pictures presenterer, i samarbeid med Village Roadshow Pictures, en Mad Chance/Polymorphic Pictures-produksjon: “Som hund og katt: Kittys hevn”, en komedie i 3D med Christina Applegate, Michael Clarke Duncan, Neil Patrick Harris, Sean Hayes, James Marsden, Bette Midler, Nick Nolte, Joe Pantoliano, Katt Williams, Chris O’Donnell, Jack McBrayer, Fred Armisen og Paul Rodriguez.
“Som hund og katt: Kittys hevn” er regissert av Brad Peyton og skrevet av Ron J. Friedman & Steve Bencich, basert på figurer skapt av John Requa & Glenn Ficarra. Filmen er produsert av Andrew Lazar og Polly Johnsen, mens Brent O’Connor og Bruce Berman har vært utøvende produsenter. Den kreative staben omfatter fotograf Steven Poster, scenograf Rusty Smith, klipper Julie Rogers og komponist Christopher Lennertz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *