Klä på katt spel

Download from Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kittydressup.catgame

Download from iTunes:

https://itunes.apple.com/us/app/kitty-cat-dress-up-pet-salon/id692756899

Klä upp ditt husdjur, klä din kisse i trendiga kläder. Med Klä på katt spel kan du göra din kisse katt till den vackraste katten i hela djurvärlden.

Om du letar efter gratis spel för barn 3 år, bra spel för 10 åringar, bra spel för 11 åringar detta är ett pedagogiskt spel för barn som är ett gratis spel. Detta är också ett spel för bebisar och både ett flickor spel och ett pojkar spel du ska njuta. Detta djur spel är ett roligt spel för barn som har söta djur och kläder.

Vill du spela djur spel? Detta är en av det häftigaste klä på katt spel du kan hitta, du kan klä katten i tusentals kombinationer av katt kläder och accessoarer. Klä på katt spel är ett perfekt spel för barn och vuxna som kan tänka sig att ha kul i flera timmar. Matchande dessa fashionabla katt kläder och skapa en egen outfit till din katt. Varje gång du trycker på knappen för att byta kläder kommer du att se magiska händer mitt framför dina ögon. När du hör din kattunge jama är det för att visa dig hur nöjd hon är med sina nya kläder.

Klä dina kattungar i en Purrfect outfit!

Gör en komplett makeover! Förvandla din kattunge från en vanlig katt till en glamorös kisse som ser ut som om hon kom direkt från Pet Salon. Hitta de bästa katt kostym för henne och matcha dem med rätt katt tillbehör.

Välj först en av de animerade bakgrunderna. Hitta scenen du vill använda och placera din söta katt i hennes rum, på födelsedagsfest eller på mässan. Katter gillar att klättra högt upp, sätt henne på ett träd eller tak och låta henne njuta.

Känner du att katten behöver större förändringar kan du ändra färgen på pälsen, sätta på olika moderiktiga kläder och lägga till olika tillbehör, såsom halsband, örhängen eller glasögon. Hittar du en hatt som passar till rätt tillfällen kommer din katt verkligen att se ut som en dam.

Katter gillar att leka, så hitta det objekt som de behöver för sin katt lekar. I detta kattspel kan du välj mellan ballonger, bollar, olika leksaker och presenter för födelsedagskalas.

Så spelar man Klä på katt spel för flickor?

– Ladda ner Klä på katt spel
– Slå på eller stänga av musiken i spelet
– Tryck på “PLAY” för att starta spelet
– Välj knappen med ett klädesplagg
– Klicka på knappen tills du hittar perfekta objektet
– Klicka på Shuffle knappen för att göra en slumpmässig kombination
– När du är klar klickar du på knappen “✓”
– Välj några av alternativen i listan

Om du är nöjd med din outfit och bilden av din kisse kan du dela den på Facebook, spara till galleri, sätta den som kontakt bild eller som bakgrundsbild för att försköna din startskärm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *