slappna av min katt musik för katter att sova avslappnande musik för katter sällskapsdjur terapi

Slappna Min katt är experter på att skapa avslappnande musik för att lugna din katt och hjälpa dem att sova. Vår musik är sammansatt internt av vårt team av producenter, och använder binaural teknik för att slappna av och lugna din katt. Om din katt har sömnproblem eller ångestproblem eller ens stressad under konstruktion, fyrverkeripjäser och andra höga ljud, bör du prova vår musik.

♫♫♫ Slappna Min katt musik på iTunes:
https://itunes.apple.com/gb/artist/relaxmycat/id667991811

Slappna av min katt musik är unik, och kommer att bidra till en rad olika situationer som ett substitut för medicinering. Vi har hjälpt tusentals katter och kattungar över hela världen att sova och minska sin ångest. Musikterapi för din katt kan hålla dem lugna, glada och friska, och det är ett bra sätt att rehabilitera räddnings katter – eller bara få din kattunge eller katt som används till sitt nya hem.

Nya kattunge spellista: https://goo.gl/dCZJym

Det är också mycket användbart för att lugna din katt under bilresor – som många kattungar hitta en stressig tid. De kan associera den med veterinärer besök – så vi rekommenderar att spela Koppla Min katt musik före och efter besök hos veterinären för att minska sin stress.

Dåligt Cats spellista: https://goo.gl/J8SVyC

Den värsta tiden på året för över 60% av katterna är Fyrverkeri säsongen – de högljudda smällar är verkligen skrämmande för dem och du kan märka en stor förändring i din kisse under denna tid. Åska är en annan svår tid för katter, med majoriteten av katter är mycket rädd för stormar på grund av de okända höga ljud. Slappna av min katt är den perfekta lösningen på denna oro inducera situation – bara spela vår musik för att minska din katt ångest och få dem att känna sig trygga.

Fyrverkerier och Storms spellista: https://goo.gl/Tx1vjw

Det vanligaste problemet vi hör är separationsångest hos katter – separeras från dig kan orsaka svår ångest i många katter. Slappna av min katt musik har förbättrats tusentals fall av separationsångest och bullriga kattdjur över hela världen.

Separationsångest spellista: https://goo.gl/CKy1V4

► Facebook: https://www.facebook.com/RelaxMyCat/
► Google+: https://plus.google.com/+relaxmycat
► Twitter: https://twitter.com/relaxmycat
► Instagram: https://www.instagram.com/relaxmycat
#catmusic
#musicforcats
#catvideo
#kittenmusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *