En katt flyttar in – det här ska du tänka på – Nyhetsmorgon (TV4)

“Tänk lite på vilken typ av katt du vill ha – lite som när du skaffar hund”. säger veterinären Christophe Bujon. Och katter vill inte vara ensamma, som många tror. Bästa sällskapet för missen är förstås DU. En hel liten cornish rex-familj besöker Steffo och Jenny i Nyhetsmorgon.

From Swedish morning news and talk show “Nyhetsmorgon” on TV4, Sweden.

Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om – i TV4 och TV4Play. Programledare är bland andra Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Prenumerera på Nyhetsmorgons YouTube-kanal för det senaste från Nyhetsmorgon: http://youtube.com/nyhetsmorgon?sub_confirmation=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *