Avslappnande musik för katter och kattungar ! Koppla din katt med lugnande musik

Koppla Min katt är experter på att skapa avslappnande musik för att lugna din katt och hjälpa dem att sova. Vår musik är sammansatt internt av vårt team av producenter och använder binaurala teknik för att koppla av och lugna din katt. Om din katt har sömnproblem eller ångestproblem eller ens stressad under konstruktion, fyrverkeripjäser och andra höga ljud, bör du prova vår musik.

♫♫♫ Koppla Min katt musik på iTunes:
https://itunes.apple.com/gb/artist/relaxmycat/id667991811

Koppla Min katt musik kommer att bidra till att lugna och lugna din katt eller kattunge i en mängd olika situationer. Minimera separationsångest, minska hyperaktivitet, minimera rädslan för åska eller fyrverkerier, stoppa oönskade gnäll, komfort sjuka eller skadade katter och lugna din katt på bilresor – Koppla Min katt gör allt!

Vår musik är baserad på kattdjur talkommunikation och miljöljud som väcker intresse av katter; det är skrivet på ett tonspråk som är unikt utformad för att tilltala den inhemska katten. All musik spelas på traditionella instrument och den mänskliga rösten. Inga egentliga katt, mus eller fågel samtal används (även om det kan låta som det).

Koppla min katt musik är unik, och kommer att bidra till en mängd olika situationer som ett substitut för medicinering. Vi har hjälpt tusentals katter och kattungar över hela världen att sova och minska sin ångest. Musikterapi för din katt kan hålla dem lugna, glada och friska, och det är ett bra sätt att rehabilitera räddnings katter – eller bara få din kattunge eller katt som används till sitt nya hem.

Att nya hem är en otroligt stressande tidpunkt för katter – eftersom de måste vänja sig vid en mängd olika sevärdheter och ljud, liksom deras nya familj och andra djur i hushållet. Vi rekommenderar att du spelar Koppla Min katt under denna tid, och det kommer att bidra till att minska deras hjärtfrekvens och koppla dem medan de utforskar sin nya omgivning. Inga fler gnälla kattungar – de kommer att vänja sig hemma i ingen tid alls med hjälp av Koppla Min katt musik!

Du kan vara skräp utbildning, som kan vara en stressig tid för både hund och förälder, och vår musik kommer att lugna din kattunge gör ditt liv enklare. När du lyssnar att koppla min katt kommer du att märka kattungen börjar slappna av och få mer vana vid sin bricka eller liknande om du tränar dem att vänja sig sin resa rutan.

Det är också mycket användbart för att lugna din katt under bilresor – som många kattungar hitta en stressig tid. De kan associera den med veterinärer besök – så vi rekommenderar att spela Koppla Min katt musik före och efter besök hos veterinären för att minska sin stress.

Den värsta tiden på året för över 60% av katterna är fyrverkeri säsongen – de högljudda smällar är verkligen skrämmande för dem och du kanske märker en stor förändring i din kisse under denna tid. Åska är en annan svår tid för katter, med majoriteten av katter är mycket rädd för stormar på grund av de okända höga ljud. Slappna av min katt är den perfekta lösningen på denna oro inducera situation – bara spela vår musik för att minska din katt ångest och få dem att känna sig trygga.

Det vanligaste problemet vi hör är separationsångest hos katter – separeras från dig kan orsaka svår ångest i många katter. Koppla Min katt musik har förbättrats tusentals fall av separationsångest och bullriga kattdjur över hela världen.

Vår musik kommer att hjälpa katter av alla raser och åldrar att slappna av och hålla sig lugna. Vi är också på ett antal sociala medieplattformar – så gå med i vår gemenskap och låt oss prata! Vi älskar att höra om och se bilder på dina pott!

► Facebook: https://www.facebook.com/RelaxMyCat/
► Google+: https://plus.google.com/+relaxmycat
► Twitter: https://twitter.com/relaxmycat
► Instagram: https://www.instagram.com/relaxmycat
#catmusic
#musicforcats
#catvideo
#kittenmusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *