Avslappnande musik för katter och kattungar – Relax musik

  • by
Bästa avkopplande instrumentalmusik, sömn, djup meditation och avslappning, komfort och sova två barn, graviditet, avkopplande för barn att arbeta, koncentrera sig och minnas, dessutom, det bästa klassisk musik studie två eller läsa Zen och musik New-Age och naturens ljud (såsom regn, havsvågor eller ljud vatten spa).
Våra sovrum musikvideor har varit speciellt beredda att hjälpa slappna av kroppen och sinnet och Perfectamente betalat för vuxna, barn och spädbarn som behöver en lugn och fridfull musik förena två hjälpa dem bekämpa sömn eller sömnlöshet. I denna mening, kan det ses som en form av meditation eller hypnos sömn dröm allowsa oss två uppnå helande fördelarna med sömn.

Musik våra musikvideor sova lugnande naturljud av två planteras i djup, fridfull sömn. Fyll ditt sinne med vår vackra instrumental musik att sova och få ett tillstånd av total avslappning av kropp och själ. Gå med instrumentljud att vibrera Gör din hjärnvågor alfa-, beta- och zeta.
Våra sovrum musikvideor innehålla musik för barn, för barn, graviditet och barn i livmodern. Många av dem är baserade på anpassningar av kända verk genom avslappnande klassisk musik genom tiderna.

Växla till musik och två skenor kommer att hjälpa dig att lugna sinnet och känslor och sätta ovillkorlig kärlek, musik för att balansera och harmonisera era energicentra, samt anteckningar och mjuka, varma vibrationer kan avbryta mentala blockeringar, känslomässiga och fysiska helande och bidra till aktiveringsenergi och ovillkorlig kärlek som inspirerade oss för meditation och självkänsla och relation med vårt inre (vår gudomliga gnista)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *