Sims 4 Hundar & Katter || Första Intrycket || Bygg/Köpläget

Tack så mycket EA för att jag fick en early access-kod! 😀 I denna video gör jag en liten snabbtitt på den nya staden Brindleton bay och sedan kollar jag på alla nya bygg och köpföremål! Videon blev väldigt lång eftersom det är så mycket nya grejer. Gillar ni att den är lång och att jag visar upp allt ordentligt eller skulle ni vilja ha en kortare video när jag visar upp allt? Kommentera gärna vad ni tycker om alla möbler och byggföremål! 🙂 Själv så älskar jag verkligen de nya grejerna vi fick! 🙂 Om ni tycker att jag låter trött så är det för att jag spelade in videon sent!
Ha en bra dag! 🙂

K O N T A K T

♦ INSTAGRAM : simsqueeni
♦ GALLERI ID : Lyysard
♦ E-MAIL : [email protected]

U T R U S T N I N G

♦ INSPELNINGSPROGRAM : OBS
♦ REDIGERINGSPROGRAM : Adobe Premiere Elements 15
♦ BILDREDIGERING : Adobe Photoshop CS2 & PhotoScape
♦ DATOR : Egenbyggd

|| sims 4 , sims 3 , speed build , the sims , sims svenska , sims på svenska , sims 3 husdjur , sims 4 vampyrer , sims 4 stadsliv , sims hus , game play , swedish simmer , swedish speed build , sims 4 trevligt tillsammans , sims 4 dags att jobba , let’s play , svensk gamer ||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *