Sims 4 Hundar & Katter || Första Intrycket || Skapa en Sim ♥

Tack så mycket EA för att jag fick en early access-kod! 😀 I denna video visar jag upp alla nya hår/kläder osv! Jag gillar verkligen grejerna, speciellt tjejgrejerna! Så fina! 😀 Kommentera gärna vad ni tycker! 🙂 Om ni tycker att jag låter trött så är det för att jag spelade in videon sent!
Ha en bra dag! 🙂

K O N T A K T

♦ INSTAGRAM : simsqueeni
♦ GALLERI ID : Lyysard
♦ E-MAIL : [email protected]

U T R U S T N I N G

♦ INSPELNINGSPROGRAM : OBS
♦ REDIGERINGSPROGRAM : Adobe Premiere Elements 15
♦ BILDREDIGERING : Adobe Photoshop CS2 & PhotoScape
♦ DATOR : Egenbyggd

|| sims 4 , sims 3 , speed build , the sims , sims svenska , sims på svenska , sims 3 husdjur , sims 4 vampyrer , sims 4 stadsliv , sims hus , game play , swedish simmer , swedish speed build , sims 4 trevligt tillsammans , sims 4 dags att jobba , let’s play , svensk gamer , sims 4 hundar och katter , sims 4 husdjur ||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *