Dags Att Sova – Godnattsaga för barn – Kom ner i varv – Mindfulness

  • by
Avslappning och godnattstund med inslag av mindfulness för 3-10:åringar. Avkopplande, lugnande, sövande och perfekt innan barnen ska sova.

Ett samarbete mellan My 3D Wellness och barnprojektet Musse & Helium som har blivit en succé runt om i hela Sverige. I den här godnattsagan som redan tusentals föräldrar och barn lyssnat på pratar Musse & Helium om funderingar de har, bland annat om varför solen egentligen går ner och att mörker kan vara läskigt.

En stund för föräldrar och barn att tillsammans komma ner i varv innan det är dags att sova. Tanken är att försöka få in en kvällsrutin och lyssna på samma avsnitt kväll efter kväll. Om du vill kan ni efter några gånger spola in till avslappningsdelen som börjar 6.05 min in i avsnittet.

Godnattsagan är producerad och skapad av Camilla Brinck som även ligger bakom Musse & Helium – Jakten på Guldosten.

Skriv gärna en kommentar om er upplevelse med Dags Att Sova. Vi skapar för er skull så era röster betyder allt för oss. =)

Glöm inte att prenumerera på vår Youtubekanal så att du inte missar någon video!

Appen My 3D Wellness – Hälsa med ett helhetsperspektiv finns att ladda ner på Apple store eller Google play. Lär dig att känna igen obalanser och lär dig hur du med små enkla medel kan må bättre, få mer energi i vardagen och förhoppningsvis leva friskare längre.

Facebook: https://www.facebook.com/my3dwellness/
Hemsida: www.my3dwellness.com
Instagram: @my3dwellness

Hemsida: www.musseochhelium.se
Facebooksida: https://www.facebook.com/musseochhelium/
Instagram: @musseochhelium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *