Sims 4 Hundar & Katter || Del 1 || Ariel ärver en stor gård

  • by
Äntligen kommer det första avsnittet av min nya serie sims 4 hundar och katter! Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla denna serie! Jag är såklart inte klar med huset utan kommer att inreda lite mer + skapa trädgården men ville helt enkelt inte vänta längre med att starta denna serie.Ha en bra dag! 🙂

K O N T A K T

♦ INSTAGRAM : simsqueeni
♦ GALLERI ID : Lyysard
♦ E-MAIL : [email protected]

U T R U S T N I N G

♦ INSPELNINGSPROGRAM : OBS
♦ REDIGERINGSPROGRAM : Adobe Premiere Elements 15
♦ BILDREDIGERING : Adobe Photoshop CS2 & PhotoScape
♦ DATOR : Egenbyggd

|| sims 4 , sims 3 , speed build , the sims , sims svenska , sims på svenska , sims 3 husdjur , sims 4 vampyrer , sims 4 stadsliv , sims hus , game play , swedish simmer , swedish speed build , sims 4 trevligt tillsammans , sims 4 dags att jobba , let’s play , svensk gamer , sims 4 hundar och katter ||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *