|Tecknad film| Katten Kelly vågar inte fråga – Om att lära sig dela med sig

  • by
Reggy, Izzy och Kelly äter lunch ihop i skolan. Kellys matlåda visar sig vara tom och vännerna bestämmer sig för att dela med sig. Avsnittet handlar om hur det känns att dela med sig när man själv egentligen inte vill, och hur delad glädje är dubbel glädje.

☆ SKRIV UT OCH FÄRGLÄGG ☆
Vill du färglägga teckningen från avsnittet “Kelly tar fel matlåda” eller skicka in ditt svar på dagens fråga? Besök www.peppypals.com/sv/skriv-ut-och-rita/.

☆ SKAPA SAMTAL MELLAN DIG OCH DITT BARN ☆
Peppy Pals grundar sig i små berättelser som inspirerar till dialog mellan vuxna och barn. Varje avsnitt avslutas dessutom med en fråga som är perfekt att använda som utgångspunkt för att skapa samtal om känslor, empati och vänskap.

——————————————

✭ OM PEPPY PALS: ✭
Peppy Pals är en serie prisbelönta appar, böcker och YouTube-filmer för barn 2-8 år gamla om känslor, empati och vänskap.

☆ VARFÖR ANVÄNDA PEPPY PALS? ☆
Att kunna känna igen, förstå, hantera och kommunicera känslor är viktiga färdigheter för ditt barn att utveckla. Dessutom visar forskning att dessa färdigheter är en viktig faktor för framgång och lycka, samt minskar risken för att bli utsatt för mobbning eller att mobba andra.

Genom att skapa en framtida generation med högre Emotionell Intelligens (EQ) är Peppy Pals vision att förebygga mobbning, hat och utanförskap i hela världen.

Ladda ner Peppy Pals App Social Skills:

App Store: https://itunes.apple.com/se/app/peppy-pals-social-skills/id1457065641

Håll dig uppdaterad. Följ Peppy Pals på sociala medier:
Instagram: http://instagram.com/peppypals
Facebook: http://facebook.com/peppypals
Twitter: http://twitter.com/peppypals

——————————————————–
Voice recording:
Eurotroll AB

VOICE OVER:
SWE Narrator: Linda Ulvaeus
SWE Child: Marta Ruthström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *