Katt-TV: Avkopplande TV för katter med lugn på din kattmusik! Stor kombination av TV och musik!

Katt-TV: Avkopplande TV för katter med lugn på din kattmusik! Stor kombination av TV och musik! – Lugna din katt är experter på att skapa avkopplande musik för att lugna din katt och hjälpa dem att sova. Vår musik är sammansatt internt av vårt team av producenter, och använder binauralteknik som är utformad för att koppla av och lugna din katt. Om din katt har sömnproblem eller ångestproblem eller är till och med stressad under konstruktion, fyrverkerier eller andra höga ljud bör du prova på vår musik.

♫♫♫ Koppla av ditt kattmusik på iTunes:
https://itunes.apple.com/gb/artist/relaxmycat/id667991811

Koppla av din katt musik hjälper till att lugna och lugna din katt eller kattunge i en mängd olika situationer. Minimera separationsangst, minska hyperaktivitet, minimera rädsla för åskväder eller fyrverkerier, stoppa oönskade whining, tröstsjuk eller skadade katter och lugna din katt på bilresor – Lugna min katt gör allt!

Vår musik är baserad på feline vokal kommunikation och miljö ljud som pique intressen av katter; Det är skrivet i ett musikaliskt språk som är unikt utformat för att vädja till den inhemska katten. All musik är inspelad på traditionella instrument och den mänskliga rösten. Inga faktiska katt-, mus- eller fågelsamtal används (även om det kanske låter som det).

Koppla av Min katt musik är unik, och hjälper till i olika situationer som ersättning för medicinering. Vi har hjälpt tusentals katter och kattungar över hela världen att sova och minska deras ångest. Musikterapi för din katt kan hålla dem lugna, glada och friska, och det är ett utmärkt sätt att rehabilitera räddningskatter – eller bara få din kattunge eller katt till sitt nya hem.

Att vara re-homed är en otroligt stressfull tid för katter – eftersom de måste vänja sig till många olika sevärdheter och ljud, liksom deras nya familj och andra husdjur i hushållet. Vi rekommenderar att du spelar Relax My Cat under den här tiden, och det hjälper till att minska hjärtfrekvensen och slappna av dem medan de utforskar sin nya omgivning. Inga mer whining kattungar – de kommer att vänja sig till ditt hem på nolltid med hjälp av Relax My Cats musik!

Du kan vara kullsträning, vilket kan vara en stressig tid för både hund och förälder, och vår musik kommer att lugna din kattunge och göra ditt liv enklare. När du lyssnar på Relax My Cat märker du att din kattunge börjar slappna av och bli mer vana vid sin bricka eller på liknande sätt om du tränar dem för att vänja sig vid sin resandebox.

Det är också mycket användbart att lugna din katt under bilresor – som många kattungar finner en stressig tid. De kan associera den med veterinärbesök – så vi rekommenderar att du spelar Relax My Cats musik före och efter besök hos veterinären för att minska stressen.

Den värsta tiden på året för över 60% av katterna är Fireworksäsongen – höghalsen är verkligen läskig för dem och du kanske märker en enorm förändring i din kattunge under den här tiden. Åskväder är en annan svår tid för katter, med de flesta katter som är väldigt rädda för stormar på grund av de obekanta högljudda ljuden. Koppla av Min katt är den perfekta lösningen för denna ångestframkallande situation – bara spela vår musik för att minska katternas ångest och få dem att känna sig trygga.

► Facebook : https://www.facebook.com/RelaxMyCat/
► Google+ : https://plus.google.com/+relaxmycat
► Twitter: https://twitter.com/relaxmycat
► Instagram: https://www.instagram.com/relaxmycat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *