Spiderman på Svenska – Spindelmannen Marvel Superhjältar Spel – Disney Infinity 2.0

Disney Infinity 2.0: Marvel Superhjältar Spiderman eller Spindelmannen på Svenska videospel med Spider-Man, Gröna trollet, Mysterio, Venom, Black Cat, White Tiger… Bästa Superhjältar och Roliga Disney spel videoer.

Välkommen till Roliga Spel! Bästa videospel och rolig spellet videor. Snälla, Prenumerera 🙂

– Facebook 🙂 https://www.facebook.com/FunGameVideos

– Twitter 🙂 https://twitter.com/YTWorldGameplay

OM DETTA SPEL

Disney Infinity är ett actionäventyrsspel med sandbox-tema. Spelet utvecklades av Avalanche Software och gavs 2013 ut av Disney Interactive Studios till Wii, Wii U, Playstation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, Microsoft Windows och IOS. Spelet involverar leksaker baserade på Disney-figurer, som med hjälp av närfältskommunikation kan kommunicera med spelet.

En uppföljare vid namn Disney Infinity: 2.0 Edition, som bland annat innehåller Marvel-figurer, släpptes 2014.

Spider-Man, på svenska även kallad Spindelmannen eller Spindeln, är en superhjälte från Marvel skapad av Stan Lee och Steve Ditko.

Den nördige tonåringen Peter Parker börjar sin karriär som superhjälte i New York efter att han under en eläsning i skolan blir biten av en radioaktiv spindel. Detta ger honom övermänskliga krafter i likhet med en spindels mågor, där övermänsklig styrka, vighet, spänst och reaktionsmåga är några av egenskaperna han utvecklar. Krafterna med dock inte egenproducerat nät, men Parker lyckas framställa en nätliknande substans som han använder till att svinga sig runt i New York med.

Parker väljer till en början att söka tjäna pengar på sina krafter och på så sätt få uppmärksamhet. Spindelmannen blir ett känt namn och många kommer att se honom uppträda. Efter en eställning låter han bli att stoppa en rånare som springer rakt bi honom; samma rånare dödar senare hans farbror Ben. Efter den dagen lär sig Peter det hans farbror Ben sa: “med stora krafter följer ett stort ansvar” och han bestämmer sig att gottgöra farbror Bens död genom att varje dag bekämpa brottslighet.

Efter att ha slagits mot rånare, inbrottstjuvar och andra vanliga kriminella får Spindelmannen så småningom mer motstånd av superskurkar som Doktor Octopus, Vulture, Kraven the Hunter, Chameleon, Electro och Sandman. Den mentalt instabile Green Goblin är en av få som får reda på Spindelmannens riktiga identitet och genom det hotar hans Parkers nära och kära. Hans flickvän Gwen Stacy, bästa vännen Harry och dottern May är några av dem som dör på grund av Green Goblin.

Utöver superhjältelivet har Peter sitt vanliga liv som student att tänka på. Peter är hemligt älskad i Mary Jane Watson och efter ha blivit biten av spindeln och fått sina nya krafter vågar han gå fram och prata med henne, och blir efter en tid tillsammans med henne. Han arbetar även som fotograf dagstidningen Daily Bugle med den grinige chefredaktören J. Jonah Jameson i spetsen. Parkers inkomst på The Bugle består till stor del av foton på Spindelmannen.

Under seriens gång går Parker från att vara high school-student till universitetsstudent och börjar senare arbeta som lärare.

#Superhjaltar #spel #videor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *