Biomutant – allt vi vet om Experiment 101:s open world-spel (gameplay & snack på svenska)

Open world-spelet Biomutant utvecklas av den svenska spelstudion Experiment 101 (och ges ut av THQ Nordic) och jag får klara Devil May Cry-vibbar av actionmomenten samtidigt som vi kommer att hitta psy-förmågor och slåss mot djur som förvandlats till monster. Äventyret släpps till PS4, Xbox One och PC i maj, och det ser riktigt lovande ut.

I huvudrollen hittar vi katter, katter som kan hantera pistoler, gevär, stavar och har kungfu-skills. Och utvecklarna själva beskriver det som en postapokalyptisk fabel som blandar kungfu och rollspel.

Men vad vet vi om Biomutant hittills? Det försöker jag ta reda på i den här videon där jag snackar om spelet och förstås även visar gameplay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *